I Egra bygger vi ikke hus – vi bygger hjem 

En hver tomt fortjener et unikt hus,
og vi skal gjøre premiumboliger tilgjengelig for flere.


Boligpionér
I Egra bygger vi ikke hus – vi bygger hjem. Vi kaller oss for boligpionerer fordi vi bygger helt spesielle boliger. For oss er tomt og hus like viktig – det ene skal alltid forsterke det andre. Resultatet av vår dedikasjon blir drømmehjem som du aldri har sett før, men som boligdrømmere faller pladask for. 

Normbryter
Vi og våre arkitekter reiser verden rundt og lar oss inspirere av nytenkning. Så reiser vi tilbake og skaper helt spesielle hjem. De som kjøper bolig av Egra Eiendom er ofte de som ønsker å bryte litt med kjente, norske normer som enkelhet og nøkternhet – ja, de som ikke mener at det enkle alltid er det beste.

Vår visjon
Vår visjon er: En hver tomt fortjener et unikt hus, og vi skal gjøre premiumboliger tilgjengelig for flere. 

Forretningsidé
Vi jakter attraktive tomter utenfor byene og bygger boliger med smarte løsninger og høy kvalitet. Dermed kan vi tilby premiumboliger til attraktive priser der vår helhetlige tankegang gjør hvert prosjekt unikt.

 

Våre verdier

Nyskapende
Vi er dynamiske, og jakter alltid bedre løsninger og bedre materialer.

Kravstore
Vi er dedikerte på kvalitet, personlig oppfølging og service slik at våre kunder kan gjøre et bekymringsløst boligkjøp. Vi forventer det beste av våre leverandører for at våre kunder skal få det beste. 

Stolte
Vi skaper hjem som både vi og kundene er stolte av.

Tillitsskapende
Vi er ærlige og åpne, holder avtaler og leverer. Våre kunder får en service langt over forventet.
 

 

 

MENNESKENE I EGRA EIENDOM

 • Tommy Lie

  Tommy Lie

  Daglig leder

 • Hans-Axel Jahren

  Hans-Axel Jahren

  Forretningsutvikler og eier

 • Maria Gracheva

  Maria Gracheva

  Ingeniørarkitekt

 • Kenneth Kvebek

  Kenneth Kvebek

  Prosjektleder

Vår historie

Egra eiendom ble opprettet da vi opplevde et behov for noe mer enn det tradisjonelle boligmarkedet i Norge. Folk ønsket seg en wow faktor, og nye elementer i boligene.

Vi er en sammensveiset gjeng som holder til i trivelige lokaler i Lillestrøm. Vi elsker det vi driver med, og gleder oss til et hvert prosjekt. Vi har en lidenskap for arkitektur og interiør, og vi henter vår inspirasjon fra hele verden. Hvor mange ganger har du ikke vært på et fint hotellrom, enten på ferie eller på jobbreise, hvor du tenker; skulle ønske jeg kunne hatt det sånn hjemme! Vi, Egra Eiendom, har gjort denne drømmen til virkelighet. Egra skaper unike hjem med luksus inspirert av hoteller, lobbyer og mange andre inspirerende steder rundt om i verden.

- Tommy Lie, Daglig leder