Drømmehus på utsiktstomter

Egra Eiendom er en norsk boligutvikler som tilbyr eksklusive,
arkitekttegnede drømmehus på utsiktstomter. 
Drømmehus på utsiktstomt

Egra Eiendom er en norsk boligutvikler som tilbyr eksklusive, arkitekttegnede drømmehus på utsiktstomter. Nøkkelferdige og med full innredning – hvis du ønsker det. Vi er dedikerte på kvalitet, personlig oppfølging og service. Vårt mål er at du skal gjøre et bekymringsløst boligkjøp – derfor har Egra tenkt på alt, ned til
hver minste detalj. 

Der andre ser en tomt, ser vi en potensiell drømmebolig med innbydende uteplasser – tilpasset tomten. Vi finner luftige, solrike tomter og bygger unike eneboliger og to-mannsboliger av høy kvalitet og standard. Du har neppe sett maken. Det er bare å sette nøkkelen i døren og nyte din nye drømmebolig. 

One of a kind by Egra Eiendom er våre mest luksuriøse boliger – ja, vi kaller disse eneboligene for One of a kind fordi vi aldri bygger en identisk bolig igjen. Garantert.  


Eksklusive og tidløse kvalitetsboliger

Egra Eiendom bygger moderne og tidløse kvalitetsboliger med klart luksuspreg. Vi bygger hjem, ikke hus, og tilbyr gjennomtenkte, helhetlige løsninger. I Egra skiller vi oss fra konkurrentene med våre visjonære løsninger, nøye utvalgte materialer og ferdig opparbeidede utearealer.

Vi kaller oss for boligpionerer fordi vi bygger helt spesielle boliger. For oss er tomt og hus like viktig – det ene skal alltid forsterke det andre. Resultatet av vår dedikasjon blir drømmehjem som du aldri har sett før, men som boligdrømmere faller pladask for. 

Sammen med våre arkitekter reiser vi verden rundt og lar oss inspirere av nytenkning. Så reiser vi tilbake og skaper helt spesielle hjem. De som kjøper bolig av Egra Eiendom er ofte de som ønsker å bryte litt med kjente, norske normer som enkelhet og nøkternhet – ja, de som ikke mener at det enkle alltid er det beste.


 

Høy service
I Egra tilstreber vi alltid å skille oss ut med en høy servicegrad, og vi gir oss ikke før du som kunde er 100 % trygg og fornøyd. Først da er vi også fornøyde. 

Hvordan vil du bo?
Egra Eiendom bygger for fremtiden, din fremtid. Tanken er at ved å utnytte tomten optimalt, benytte materialer av høy kvalitet og planlegge romløsninger etter hvordan du ønsker å leve, skaper vi et hjem hvor det er godt å bo. Som kombinerer privatliv og sosialt liv på en optimal måte. Hvor svigermor eller venner på overnatting bor litt unna master bedroom. Hvor det er lett å ha middagsselskaper. Og hvor lave vedlikeholdskostnader av hjem og uteområder forenkler livet. 
Slik tenker vi – for målet er alltid å skape et fantastisk sted å bo.

Hva kjennetegner et Egra-hus?
I Egra velger vi alltid de beste tomtene vi kan få tak i. Men ikke bare det. Når vi vurderer kjøp av nye tomter, er det mange ting vi sjekker ekstra nøye ut før vi tar en avgjørelse – alt med tanke på deg som skal kjøpe hus av oss. For eksempel, hvordan er eksisterende bygningsmasse i nabolaget? Hvordan er solforholdene? Er det noe som lager støy? Finnes det strømmaster som kan forstyrre utsikten? Hvordan er det med offentlig kommunikasjon? Hvor langt er det å gå til skoler og barnehage? Hvor ligger nærmeste dagligvarebutikk?

Når disse tingene sjekkes ut, nøyer vi oss ikke med å sjekke Google. Hvis Google sier at det tar 12 minutter å gå til nærmeste barneskole, ja, da går våre folk distansen selv – begge veier og kvalitetssikrer. Vi har markedets strengeste sjekkliste, alt for at du skal være trygg på at du vil passe inn, at Egra leverer over forventning og for å sikre den gode følelsen om at du kjøper et hus som er akkurat slik du drømmer om.

Definert mål – 0 feil
De fleste som har kjøpt ny bolig, har erfart at det kan forekomme feil og mangler som må utbedres. Når du flytter inn i drømmehuset, er dette ting som fort kan bli en nedtur. I Egra har vi som definert mål at vi skal gjøre alt vi kan for å unngå feil. Det krever ekstra mye av oss, og derfor går vi ekstra grundig over boligen din før overtakelse. Og skulle du i ettertid oppdage feil, lover vi at du har førsteprioritet. Det står vi for.

SE VÅRE BYGGEPROSJEKTER

Pågående prosjekter

Les mer

Ferdigstilte prosjekter

Les mer